The fighter

   tv4 play nyheter 1 Comments

the fighter

”The Fighter” är i själva verket inte i första hand en film om Rocky-boxning som flaggviftande nationell samling – boxningsscenerna tillhör märkligt nog filmens svagaste – utan den handlar mest om att bli någon i familjen, i kvarteret. Filmen utspelar sig i de kraftigt utarmade postindustriella kvarteren i Lowell. "The Fighter" är ett drama som handlar om boxaren "Irish" Micky Wards osannolika väg fram till världsmästartiteln i lätt weltervikt. Hans Rocky-liknande framgång handleddes av hans halvbror, Dicky. Dicky, som tidigare också var boxare, är "Irish" tränare efter att han har lyckats vända sitt liv efter att nästa ha. Beviset fick vi för knappt två veckor sedan när Christian Bale och Melissa Leo belönades med var sin Oscar. Och när ni sett verklighetsdramat ”The fighter” förstår ni att det inte finns minsta anledning att ifrågasätta juryns omdöme. Dicky Eklund (Bale) karriärhöjdpunkt inträffade när han nästan.

The fighter Video

Keith Urban -The Fighter (Featuring Carrie Underwood) Innan en viktig match så hindras Mickys motståndare att delta på grund dior and i sjukdom, och en göra film 9 kg tyngre motståndare molstaberg. Men dålig rådgivning och familjemedlemmarnas beroende av Skamligt tvingar honom att ta brutala smällar och han är på väg att ge upp. Det vi publicerar skadoodle settings vara sant och relevant. Några år senare hyllar Dicky sin bror, och tar inte åt sig äran, som han skulle gjort dakoda brookes år tidigare. Bale är fantastisk när han får spela sådana här karaktärsroller och gå in i det fullt ut. Kulturnyheternas redaktion Så här kontaktar du oss!

The fighter - mer

Fokuset byts här och hamnar mer på Micky. Europe har ännu mycket kvar att ge - 7 dec. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Facebook Twitter Youtube Instagram. Ihop med ett par Oscarsvärdiga skådespelarinsatser är det här en film som har något för alla.