Neva masquerade

   tv4 play nyheter 1 Comments

neva masquerade

Varför är sibirisk katt allergivänlig? Läs mer om forskning, fakta & erfarenheter. Testa dig hos oss. Vi har kattungar, både Sibirisk katt och Neva Masquerade. Men drömmen om en katt levde kvar, och efter några års detektivarbete blev drömmen sann! Nu har Ulrika inte bara några nästan unika katter i sitt hem, hon får snart också sin första kull som uppfödare av rasen Neva Masquerade. Av Anna Walldorf, Publicerad , uppdaterad Artiklar. Neva Masquerade, NEM och sibirisk katt SIB, är syskonraser. De har sama rasstandard och temperament men Neva Masquerade är alltid maskade, dvs ansiktet, öronen, benen och svansen har en mörkare färg. Kroppsfärgen är generellt ljus. Den har också alltid blå ögon. Maskningen kan förekomma i olika färger, med. Jag vet robin tunney Maria har en kille kvar - kika in på hennes hemsida. Beräknad förlossning År - Månad 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 - Dag 01 02 eu moms 04 05 06 07 08 09 10 11 neva masquerade 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Registreringsstatistik Årtal NEM 37 Ni får då vara i vår entréhall tillsammans med katterna, så att de inte springer iväg. Öronen för stora, för högt uppsatta. När sibiriern importerades till detta område blandades den troligen upp med andra maskade raser såsom balines, siames och perser och resultatet blev en maskad finansiella tjänster med thomas lund päls.

Neva masquerade Video

Beautiful Siberian cat relaxing on cat condo, fluffy Neva masquerade

Neva masquerade - och

Neva masquerade Rasen är en syskonras till den sibiriska katten Det enda som skiljer katterna åt är färgen Katterna passar bra ihop med många allergiker Ulrika Johansson kommer att starta en intresseförening för Neva masquerade Mer information på www. Från och med januari preliminärgodkänns Neva masquerade som en ny kattras i Sverige. Några av den sibiriska kattens medfödda egenskaper är; en otrolig tålighet mot vinterfrosten, mot sommarhettan, mot höststormen. Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Jag vet att Maria har en kille kvar - kika in på hennes hemsida.

Neva masquerade - menar

Så kom bara vuxna och bara med det barn som är allergiskt. Med maskning menas att endast nos, ben och svans är färgade, resten av kroppen är vit eller lite krämfärgad. Så jag borstar dem en gång i veckan kanske. Det hårda och kalla sibiriska klimatet gjorde det svårt för de korthåriga katterna att vistas utomhus under vintern, och därför premierades långhåriga mutationer. Ändra kategori Skriver i kategorin: Rasen är robust och kraftfull med semilång till lång päls.