Avanza josab

avanza josab

Josab International AB / Re:Skyla / Re:Skyla. IP: ww+/x/yX0. För min del så får investerare vara skeptiska,åtminstånde tills nästa order av samma dignitet som,gällande gårdagens invigning kommer. Jag kommer att äga Josab många år framöver och vill öka, så brottom med kursrörelser. Om dessa nu vore på riktigt, borde dom inte redan beställt en container för demos åt potentiella kunder? Josab har ju levererat MOU's, LOI's o ett indiskt klippa/klistra PowerPoint dokument "på villovägar" (typ nigeriabrev) med hundratals container på G till Indien.o nu efter Vataple, ett riktigt samarbetsavtal. Jag hittar något om Josab international nere i skåne på adressen: Lillefredsvägen 75 Nyhamnsläge Denna har jag inte sett förut som adress, och om de haft ett lokalt kontor i södra sverige som stängts borde det rimligen vara detta? Men konstigt då jag inte ens vetat om att de haft ett lokalt kontor.

Avanza josab Video

Avanza josab - handlar bland

Då vore det ju vara på sin plats att du delar med dig av din oerhört omfattande "kunskap"! För att hinna med installation av minimum vattenkiosker Hyderabad till slutet av juni,måste josab installera i snitt 1,5 -2,5 kiosk om dan. Camilla Hagman har dessutom tidigare jobbat på Fi. Min komentar till Lejks lögner är att du ej har lagt fram något bevis på att Josab är ett bluffbolag,trotts alla dessa år. Styrelseledamot i Real Heart ökar innehavet Seriösa och ambitiösa människor har verkligen ansträngt sig för att gräva fram information och frikostigt dela med sig på det här forumet i flera år trots alla era obegripliga försök att "trascha" all information som ni aldrig klarar av att motbevisa.

Avanza josab - Payments made

Nu är över och jag vill bara säga God Jul till dom som är "inne" i aktien och Lycka Till Dela med mig av vad? Missade du emissionen på 2,15, troligen inte vi andra??? Rubrik Av Publicerat Vattumannen c En mycket sakligt uppdatering av vad som pågår , o vi kan med tillförsikt se framåt mot spännande tider med josab o pusselbitarna börjar falla på plats, men vi är trots allt i början på pusslet o långt kvar ,men den som har tålamod kommer inte besviken tror jag. Allt är Narsay, Snairr, Vidvinkelns och andra kritikers fel. avanza josab

I can not participate now in discussion - there is no free time. I will return - I will necessarily express the opinion.