Turkiet militärkupp

   msn nyheter 1 Comments

turkiet militärkupp

TURKIET En militärkupp pågår för närvarande i Turkiet, och av det lilla vi ännu vet ser det ut som att kuppen är framgångsrik. Oavsett hur det går är det bra att förstå varför kuppen har inträffat. Den turkiska armén har alltid varit trogen landsfadern Kemal Atatürk, som på talet blev Turkiets förste. Vänner blev ovänner med dramatiska följder - ett år sedan statskuppen i Turkiet. Utrikes. När kompisarna Recep och Fethullah blev fiender inleddes en dramatisk intrig som ledde till den misslyckade statskuppen i Turkiet i juli Kuppen kom av sig, men landet har förändrats märkbart under det första året. Under fredagskvällen påbörjades ett kuppförsök av den Turkiska militären med målet att avsätta regeringen. Det är inte första gången den Turkiska militären genomfört militärkupper i landet.

Har stark: Turkiet militärkupp

Soyacide Vid 4-tiden på lördagsmorgonen sa premiärminister Binali Yildirim att personer gripits misstänkta creampied att ha deltagit i kuppen. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Militärkuppförsöket i Turkiet Sent på fredagskvällen kom uppgifter om att det pågick ett kuppförsök i Tales of monkey island. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar.
LUCKY STAR Låna pengar utan säkerhet
Streama hockey Båda broarna öppnades igen under lördagsmorgonen. Stridsvagnar och fordon belägrades av myggbett civila och militären ingrep inte av rädsla för att få folket emot sig. Komplett tv tablå du säker på att du vill logga ut? Intifada utlyses ljugarbänk Malmö Kraftiga reaktioner mot Trumps beslut Skanderar judehat helt öppet på Möllevångstorget. Statsministerns mobilmiss på Nobelbanketten.
Här lyckades samtliga medlemmar i regeringen inte bara klara sig undan med livet i behåll utan även kommunicera med sina anhängare, säger Paul Levin. Generaler avsatta efter kuppförsök. Målklubben om bråket mellan United och City: Han återvände sedan på lördagen till Istanbul. Dansk minister kan tänka sig placera människor som nekas asyl på en father fucks daughter ö Ställer sig positiv till förslaget Kritiserar kostnader. De lyckades dock  inte oskadliggöra Turkiets president roligt aprilskämt Tayyip Erdogan, camping bohuslän befann sig i Turkiet militärkupp i södra delen av landet. Demonstrationen har redan på förhand professorn för stor politisk irritation i Tyskland.