Situation

   msn nyheter 1 Comments

situation

situation - Engelsk-svensk ordbok - associazioneitalia.info situation - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. situation. förhållanden som varar vid ett visst tillfälle; kombinationen av omständigheter vid ett visst tillfälle. Det uppstod en besvärlig situation på jobbet igår. Besläktade ord: situera: Sammansättningar: situationsbunden.

Situation - spnnande

Hur används ordet situation? Vi nyhetsbevakar vad som sker inom missbruksvården, bostadspolitiken och psykatrin — och de områden som gränsar dit. English Difficult monetary, economic and social situation of Eurozone countries debate. English I do not want to give any lectures from a German point of view in this situation. Vi är den enda månadstidningen i landet som sysslar med den snäva form av lokaljournalistik i magasinsformat som vi gjort till vårt kännetecken. Det sades vara ett sätt att hantera den besvärliga ekonomiska situation man nu befinner sig i. English One point in particular was mentioned:

Situation - att

Vi arbetar så snabbt som möjligt, men säkerhetssituationen underlättar inte vårt arbete. Plats för sista vilan. English Difficult monetary, economic and social situation of Eurozone countries debate. Vi arbetar så snabbt som möjligt, men säkerhetssituationen underlättar inte vårt arbete. Situation Sthlm är en gatutidning som säljs av hemlösa i Stockholm och är Sveriges äldsta gatutidning. Trots alla åtgärder som vi vidtog inom den sektorn — demokratisk anställning, subventioner och så vidare — har vi inte kunnat hindra sysselsättningen från att sjunka. situation