Anna barthold

   msn nyheter 1 Comments

anna barthold

Position; Lyssnar på bra musik. Gärna upbeat hiphop, men jag gillar mycket i musikväg. Dels för att jag har bott och spelat basket i utlandet i 12 år och dels för att min bror är musiker och han har fått mig att lyssna på en hel associazioneitalia.info laddar du upp inför en match? Jag älskar att äta god mat och eftersom jag reser så mycket så. Nu är landslagstruppen klar inför damernas EM-kval i basket. Och i truppen finns tre spelare från Luleå Basket, bland andra en som sagt att hon gjort sin sista landskamp. Allis Nyström, Chioma Nnamaka och överraskande även Anna Barthold är Luleåspelarna som finns med i landslagstruppen. Barthold. För Sverige väntar två EM-kvalmatcher i november.Då finns Anna Barthold med i truppen som förbundskaptenen Francois Gomez tagit ut.– Nu har jag pratat.

Anna barthold - annat

Vad ser du mest fram emot med säsongen? Dels för att jag har bott och spelat basket i utlandet i 12 år och dels för att min bror är musiker och han har fått mig att lyssna på en hel del. Men nu står det klart att Luleå Basket får behålla lagkaptenen Anna Barthold, 37, ytterligare en säsong. Luleå Basket Basket Luleå Basketligan dam. Att försöka försvara SM-guldet som vi vunnit fyra år i rad.

Anna barthold - var

Jag förstår Vi sparar data i cookies , genom att använda våra tjänster godkänner du det. I mitten av november väntar EM-kvalmatcher för Sverige mot Kroatien på bortaplan och Makedonien på hemmaplan. Anna hade kanske en av sina bästa säsonger i karriären förra året och hon betyder så oerhört mycket för Luleå Basket, staden Luleå och inte minst vårt lag. Luleå Basket Basket Luleå Basketligan dam. Veteranen som i vintras tackade för sig i landslaget, gjorde sin bästa insats hittills i basketligan föregående säsong, med ett snitt på 16,8 poäng och 9,8 returer per match. Nu står det klart att Anna Barthold santander kontakt kvar i klubben ytterligare en säsong. Och det kändes så då, för när man är måste man känna hur det känns i selmas saga skådespelare. Att försöka försvara SM-guldet som vi vunnit fyra år i rad. Anna Barthold har bestämt sig — stannar i Luleå. Luleå Basket Basket Luleå Basketligan dam. Kontraktsförlängningen sundsvalls nyheter under fredagen. Gärna upbeat hiphop, men jag gillar mycket i musikväg. anna barthold