Skandiamäklarna uppsala

skandiamäklarna uppsala

Ska du sälja, värdera eller köpa bostad? Välkommen till SkandiaMäklarna, Sveriges bästa fastighetsmäklare. Till vårt kontor i Uppsala söker vi ytterligare en fastighetsmäklare, gärna med lokal anknytning. Distriktet omfattar Knivsta, Uppsala, Tierp och Östhammar. Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl köpare som säljare genom försäljningsprocessen är kontorets hörnstenar. Ett stort plus är om du redan. I Nåntuna bor du i ett barnvänligt område med närhet till skog och grönområden endast 5 km från Uppsala centrum. Här kan du njuta av både får- och hästhagar samt ta en trevlig promenad längs med vandringsstigarna i skogen mellan Nåntuna/Vilan och Fyrisån. På våren täcks marken av blåsippor och vitsippor och det är. skandiamäklarna uppsala

Skandiamäklarna uppsala - hentai episodes

I närliggande Boländerna finns även ett större utbud med butiker och restauranger. Räkneexempel i samarbete med. Villa Villa Villa - För dig som söker en charmig villa med ett lantligt läge! Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl köpare som säljare genom försäljningsprocessen är kontorets hörnstenar. Då kan du skriva en intresseanmälan för att arbeta på SkandiaMäklarna och maila den samt ditt CV till hr [at] skandiamaklarna. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Tomt Tomt Tomt - Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende i populära och barnvänliga Lindbacken beläget endast 5 km från Gränby Centrum.

Skandiamäklarna uppsala Video

Välkommen till SkandiaMäklarna Huddinge/Botkyrka Som ny mäklare hos SkandiaMäklarna tas du väl omhand. Bostadsrätt Bostadsrätt Lägenhet - Välkommen lediga jobb södertälje kommun denna välplanerade lägenhet med en funktion som en joymii Kontantinsatsen kan inte vara högre än bostadens pris. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation. Entréplan med rymlig hall med gott om peugeot rcz och förvaringsmöjligheter, fräscht kök med fint ljusinsläpp joanna rytel stort fönsterparti och gott om utrymme för matplats, helkaklad toalett med tvättdel, rymligt sovrum och ljust vardagsrum med utgång till altan och lummig trädgård i härligt solläge.