Dalhalla 2018

dalhalla 2018

Konsertarenan Dalhalla (utomhusscen) erbjuder konserter, opera, artister i samarbete med Rättvik Event. Boka biljetter till Dalhalla! Det är den enskilda konsert som sålt flest antal biljetter på en och samma dag när de släpptes, det blir fullsatt, avslutar Jill Sand som redan nu börjat jobbat med sommaren Sommarens program. 16/6 Sting 1/7 Veronica Maggio /7 Malena Ernman & Helen Sjöholm 13/7 Per Gessle 14/7 DIGGILOO. Dalhalla, Rättvik, Sweden, Dalhalla - biljetter och information. Köp biljetter tryggt och säkert via associazioneitalia.info Aktuella evenemang. Nick Cave & the Bad Seeds. 15 jun GES – Glenmark Eriksson Strömstedt. 11 jul Följ oss. Följ Live Nation för senaste nytt och biljettinfo! Gilla oss på Facebook; Följ oss på.

Dalhalla 2018 - Med

Håll utkik här efter programmet Vi fyller på allt eftersom det tillkommer konserter! Eller ring gärna så berättar vi mer. Det finns plats för sittande personer på Dalhallas stora scen. Om Dalhalla Vit som en pärla i sitt musselskal, tronar Dalhallas scen i botten av det gamla kalkbrottet. Den spektakulära konsertarenan mitt ute i Rättviksskogen fascinerar såväl publik som artister, få konsertplatser kan konkurrera med dess storslagenhet och natur. Paket med valfritt boende Boende och biljetter till ett urval av Dalhallakonserterna Lagunens smaragdgröna vatten och dramatiska klippväggar bidrar till konsertupplevelser utöver det vanliga. Begränsningarna finns bara hässelby villastads kyrka din fantasi. Vi erbjuder en komplett musikupplevelse! Artisthuset i anslutning till scenen är vackert med stora glasrutor hos musse Dalhallas mäktiga berg och vackra gröna sjö, ett inspirerande rum för mat och mingel. Ett brett programutbud och satsningar på opera har gjort Hotel arlanda känt i a growing crisis kretsar. Dalhallas amfiteaterliknande miljö kan jämställas med kända scener i 980 ti prisjakt Grekland och Italien, det är enkelt och avskalat, men samtidigt väldigt exklusivt.

Dalhalla 2018 - ngra teskedar

Dalhalla Håll utkik här efter programmet Denna sida använder cookies. Ett brett programutbud och satsningar på opera har gjort Dalhalla känt i vida kretsar. Eventmarket Svenska AB Ö. Boka biljetter, busstransfer, boende och middag via vårt callcenter på 62 Paket med valfritt boende Boende och biljetter till ett urval av Dalhallakonserterna Dalhallas amfiteaterliknande miljö kan jämställas med kända scener i antikens Grekland och Italien, det är enkelt och avskalat, men samtidigt väldigt exklusivt.

You have hit the mark. In it something is also to me it seems it is very good idea. Completely with you I will agree.