Wm14w447dn

wm14w447dn

Siemens tvättmaskin WM14WDN har en modern teknologi som hjälper dig att avlägsna fläckar och smuts från dina kläder på ett mer varsamt sätt så att dina kläder ser nya ut under mycket längre tid. Kapacitet: 7 kg; rpm; Energiklass A+++. Produktinformation; Specifikationer; Frågor och svar. Frakt från: kr 0, Vill du välja Siemens WM14WDN? Härunder summeras vad som sägs om Siemens WM14WDN. Anledningar att köpa: Många användare nämner att tvättmaskinen är tyst, både under tvätt och centrifugering. Den beskrivs av många som en användarvänlig tvättmaskin, trots många program och funktioner. Den har. Effektiv och snabb tvättmaskin. wm14w447dn

Wm14w447dn - maten har

En borstlös motor har den fördelen att den är slitagefri, vilket gör att kolet inte behövs bytas ut efter långvarigt bruk. Installationen sker på anvisad plats i direkt anslutning till befintliga uttag för el, vatten och avlopp. Tyst och står stabilt, mycket nöjd Snabb leverans och problemfritt. En borstlös motor håller längre än allmänna motorer, då borsten oftast är det som slits. Logga in Logga in Skapa profil.

Wm14w447dn Video

Videoguide: Udskiftning af dørbælg på vaskemaskine

Wm14w447dn - think

Den har ett program på 15 minuter, vilket många också ger den beröm för. Produkten kan för tillfället inte köpas på elon. Maskinens motor innehåller kol. De flesta producenter erbjuder 10 års garanti på sina motorer och vi rekommenderar att du väljer en producent som erbjuder 10 års garanti då detta betyder att producenten står för kvalitet. Sök och välj butik där du vill hämta produkten Sök. Du kan läsa hela testet på deras hemsida här.