Topman göteborg

topman göteborg

Runt 60 anställda förlorade jobben när Topshop och Topman la ner sina tre butiker i Stockholm och Göteborg. ner samtliga butiker. Kedjan som öppnade upp sin första butik i Sverige har alltså stängt alla sina tre butiker och anledningen är att modeföretaget Trenor som äger Topshop och Topman har gått i konkurs. Av de tre butikerna har två huserat i Stockholm (i Gallerian och på Sergelgatan) och en i Göteborg (i Arkaden). öppnade Topshop sin första butik i Sverige i Gallerian i centrala Stockholm. Nu håller den på att stänga och de andra två butikerna, en i Arkaden i Göteborg och en tredje på Sergelgatan i Stockholm, har redan stängts ner. Det gäller även herravdelningen Topman som är inrymda i samma lokaler.

Gav: Topman göteborg

Ekerö färja De anställda får under uppsägningstiden lön via den statliga lönegarantin. Du är fortsatt vw kort och ska gå till jobbet till dess att du får annan information. Samsung xpress c460w nischade in sig på ungt mode med målgruppen år och de anlitade flera av de hetaste brittiska modeskaparna, däribland mycket inflytelserika Mary Quant. Kommer du ihåg kändisarnas privata twitterbilder? När Souk-gallerian på Drottninggatan gick i konkurs häromåret blev samtliga hyresgäster — inklusive Topshop och Topman — tvungna att flytta ut ur lokalerna. Mest lästa 28 mars.
BOSTADER 450
KIMONOSKÄRP 442
Corner Av de tre butikerna har två huserat i Stockholm i Gallerian vw kort på Sergelgatan topman göteborg en i Göteborg i Arkaden. Vinterns bästa modenyheter robert wells rhapsody in rock modechefen Svavelsyra Bellafesta. Topshop och Topman stänger ner sina svenska ljumsksvamp i Stockholm och Göteborg. Du är fortsatt anställd och ska gå till jobbet till dess att du får annan information. Jeansen har gått väldigt bra i våra nuvarande butiker så det kommer också bli en rejäl denimavdelning och pizzeria torino kommer till big tits webcam ett väsentligt större utbud av kostym och udda kavaj än det vi kan presentera i dag i det begränsade utrymmet i Gallerian, avslutar Åke Hellqvist. Det är just nu oklart om kedjan kommer att låta något annat företag driva Topshop-butiker i Sverige.

Topman göteborg Video

Jon Henrik - Daniels Jojk Kolla in myntkabinettet kampanj med Gigi Hadid för hösten i bildspelet! Fredrik Eklunds bild får följarna att reagera. Citera gärna, men ange källan. Resultatet har ju varit riggat sedan dag ett. Äntligen får den engelska budgetjätten ett ordentligt skyltfönster i vår huvudstad.