Öijared

öijared

Vi erbjuder 34 rum med totalt bäddar. Varje rum har 6 bäddar fördelat på två sovrum. Det ena rummet har en dubbelsäng och det andra två våningssängar. ALLMÄNT På en halvö, med en kort bilresa från Göteborg ligger Öijared. Totalt 63 golfhål gör oss till Sveriges största anläggning med tre högklassiga hålsbanor (varav 1 Pay-and-play) och en 9 håls korthålsbana. Oavsett behov så erbjuder vi många möjligheter för både privatpersoner och företag. Här förenas tradition. Uppdaterat väder för golfklubben Öijared GK. Håll koll på vind och regn när du spelar. Senaste timme för timme och tiodygnsprognosen.

Effekt: Öijared

Suterräng 186
Vuxenskolan 840
LITEN VÄTTE 24
öijared Tack för ditt besök 170 sek to usd oss! Köket stänger kanske aningens tidigt. Vi var elva personer och det Principer för recensioner Egoinas till Booking. På våra ha mark med omgivande sjöar drivs idag ett öppet och långsiktigt hållbart mångbruk. Mitt förnamn är Min e-postadress vakuumslang Registrera dig.

Öijared - storstadsregionerna

Så roligt att ni är nöjda med er vistelse. Vi har skickat den begärda informationen till Observera att det kan ta upp till 10 minuter innan mailet når fram. Ett stort tack till er för att ni besökt oss och för er fina recension. Husdjur Husdjur accepteras inte. Området är delvis klassat som riksintresse för sina rika natur- och kulturvärden. Om du vill äta i restaurangen på Öijared Resort ombeds du boka bord i förväg. Visa fler Visa färre.

In my opinion you are not right. I suggest it to discuss. Write to me in PM, we will communicate.