Lahmacun

lahmacun

Lahmacun (lammfärs på deg). Degreceptet varierar, enkel pizzadeg som här går bra. Det här är spännande för mig! Turkisk pizza ”Lahmacun” – det är inte som vilken pizza som helst inte! Jag tycker det är en slags blandning mellan langos och vanlig pizza med köttfärs. Bara ännu godare! Degen är jätteenkel att göra själv, men en vardag efter jobbet kanske man inte har tid för jäsning och. I Turkiet hittar vi lahmacun, en variant på pizza med mängder av goda fyllningar. Antingen gör man lahmacun från scratch, med bröd och fyllning. Eller fuskar vi oss här fram genom att använda färdiga libabröd som du köper i mataffären. Får du inte tag i libabröd kan du även använda dig av mjuka.

Lahmacun Video

istanbul street food lahmacun Recept på god kebabsås hittar du Spotify premium gratis kod Det finns även ett tal länkar till, jag kan lägga upp lahmacun om du vill, eller så kan du ta dig tiden att gå igenom internet. Kurderna har faktiskt existerat i över år, före araberna och Iranierna och Turkarna, maximilian ibrahimovic har även haft ett land. Tillsätt tomatpuré, pulbiber, vatten, olja, salt och svartpeppar och blanda väl. Jag har studerat religion och historia på doktorand lahmacun och kan lova dig att jag sitter på fakta.

Lahmacun - skillnad frn

Under tiden som degen jäser kan du börja med fyllningen. Larsa Foods är ett familjeföretag som sedan introducerat många genuina smakupplevelser från Östra Medelhavet. OMG säger jag bara, detta är min favorit rätt som morsan gjort till mig å lillebror sen barnsben, jag säger turkisk pizza för det är lättast att kommaihåg, men skiter igentligen vart fan det kommer ifrån igentligen, fan orka bråka om en fucking pizza, bla bla den är turkisk lr kurdisk skiter i vilket, sjukt gott är det bara , och när jag äter den å tuggar så tänker jag inte på vilket land min mat kommer ifrån, ät som en människa å njut, jävla små glin som gör på hopp hit å dit, väx upp, å se världen å människorna å maten med ett smile, ni som gör dessa på hopp är trångsynta människor, å ni är inte trygga med er själva, annars gör man inte sånna här på hopp. När ni nu diskuterar om kurder och turkar så gör ni fel det är som att prata om palestina eller israel, låt människo grupperna vara ifred. Kurder har ingen ledare, varken Öcala eller Barzani. Jag vill bara förtydliga nu att jag erkänner att jag var helt dum i huvet som ifrågasatte kurders existens.