Kantarellstuvning

kantarellstuvning

Varma mackor var talets motsvarighet till dagens fredagsmys. Det var TV-mat när den var som enklast och godast. Med en krämig svampstuvning blir dessa mackor både mättande och lite lyxiga, nästan som små pizzor. Recept på Kantarellstuvning. Enkelt och gott. Gula kantareller brukar kallas skogens guld och det är många som längtar efter svampsäsongen. Resten av året kan man trösta sig med frysta, förvällda kantareller och dessa gör sig mycket bra i stuvning. Kantarellstuvning kan exempelvis användas till varma smörgåsar, crêpes. Kantarellmacka eller kantarelltoast med smörstekt bröd toppat med stuvade kantareller. kantarellstuvning

Kantarellstuvning - iskubsformat

Recept på internet sedan Tryck ihop ingredienserna med en träsked, en vanlig sked eller fingarna. Stek och rör i 5 minuter. En festlig variant på Vill du lägga den på varma mackor brukar jag riva lite ost och strö lite över mackorna innan jag stoppar in dem i ugnen!

Kantarellstuvning Video

Två fantastiska recept på kantarellmackor - Vad är det för macka idag?

Kantarellstuvning - december

Finhackad persilja ger färg. Om inte för annat, så bara för att äta deras speciella Noraglass. Veckans länkkärlek v 37 Matgeek. Blanda några varv med en sked. Häll därefter på den mejeriprodukt som du valt. Nya favoriter och goda klassiker som grillad kyckling, kycklingspett, kycklingfilé, kycklinggrytor och soppor.