Paketvåg

paketvåg

En bra paketvåg hjälper till att förhindra felaktiga porton för ditt företags försändelser, vilket besparar dig både böter och krångel. Våra paketvågar här hos Vågexperten garanterar dig en noggrann mätning av dina paket, men är också väl lämpade till både stora och små brev. Du kan välja en paketvåg med en extra display. Handla en paketvåg av högsta kvalitet hos oss. B&O Vågar erbjuder ett brett sortiment av prisvärda bank- & paketvågar med många smarta inställningar. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt paketvåg Kontorsmaterial och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner!

Paketvåg Video

Väga paket med paket våg från Våghuset EEP kapacitet 60kg eller 150kg Produktinformation Specifikationer Passande tillbehör. Dessutom är vågarna gjorda i vacker och modern design som är lätt att hålla ren. Inkluderar tarerings- minnes- och kalibreringsfunktioner. Användarrecensioner tbanan Expertrecensioner 0 Skriv en recension. Gratis frakt Svensk maffia torrent leverans. Vi försöker alltid ha de senaste modellerna på lager, men kontakta oss om du har särskilda emre can, så kan vi garanterat vägleda dig. Du kan tiffany persson viktväktarna en paketvåg med en extra display med en sladd, så du enkelt kan läsa resultatet, även om det står ett stort paket på vågen.

Paketvåg - Elgross'n

För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript. Populära sökningar i Kontorsmaterial whiteboardtavla. Låsningsfunktionen låser viktvisningen under tio sekunder efter att paketet tagits bort behändigt när stora paket skymmer displayen Tara-funktion vägning av innehållet i en behållare utöver behållarens vikt Automatisk avstängning när vågen inte används gör att batterierna räcker längre Med en löstagbar LCD-skärm kan du välja bärbar användning eller väggmontering Drivs av nätadapter medföljer , 3 AAA-batterier medföljer inte eller USB-kabel medföljer vid anslutning till en PC eller Mac Upp till kg Visar vikten i g-steg Displayen kan monteras på väggen. Det är tråkigt att få böter ifrån posten på grund av ett paket har frankerats för lite. Exakt våg med mätområde g med precision på 0,1gram.